Σχετικά με μας - Anastasiadis - Real Estate Constructions

Αναστασιάδης Κατασκευαστική
Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στην παραλία Κάριανης, Ορφανίου, Οφρυνίου, Τούζλα της Δημοτικής Ενότητας  Ορφανού του Δήμου Παγγαίου από το 1996.  Έχουμε ως πρώτο μέλημά μας τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αμεσότητας με τους εκατοντάδες πελάτες που μας προτιμούν για την εμπειρία, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας.

Αναλαμβάνουμε συνολικά έργα, από την έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών, την αγοραπωλησία των οικοπέδων και των παραθεριστικών κατοικιών αλλά και την σύντομη και ποιοτική κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών.

Τα συγκροτήματα πολυτελούς κατασκευής, τα μεμονωμένα διαμερίσματα και οι μεζονέτες που κατασκευάζονται και διατίθενται από την επιχείρησή μας,  είναι εξοπλισμένες με θερμοηχομονωτικά κουφώματα, κλιματισμό, τζάκι, δική τους αυλή και μεγάλες βεράντες με κιόσκι. Επίσης αναλαμβάνουμε την προώθηση χρηματοδοτικών πλάνων και ολοκληρωμένων διανειοδοτικών – τραπεζικών προϊόντων κτηματικής και στεγαστικής πίστης.

Η μεγάλη ακτογραμμή και τις εξαιρετικές παραλίες αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας κάνουν την περιοχή της δραστηριότητάς μας έναν ξεχωριστό προορισμό σε απόσταση  μόλις 45 λεπτών από τη Θεσσαλονίκη, με άμεση έξοδο από την Εγνατία Οδό, ενώ παράλληλα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Καβάλα, οι Σέρρες και η Δράμα βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Από την μέχρι τώρα πορεία μας αισθανόμαστε  μόνο ικανοποίηση για τη συμβολή μας στην υγιή τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πωλητών και αγοραστών, και διατηρώντας  την πρώτη θέση στην προτίμησή τους.